Open Huis Molenwijk met open eettafel op woensdag

Locatie Molenwijk – Het Open Koffie Huis

In de sfeervolle koffiebar in Molenwijk ben je van harte welkom om te genieten van al het moois en lekkers dat deze plek te bieden heeft. Naast de heerlijke koffies ben je van harte welkom voor een goed gesprek, een luisterend oor, anderen te ontmoeten, een gezellig spelletje te spelen of om even bij te komen van de drukte van alledag.

Het is een plek waar verschillende culturen samensmelten, waar je even niets hoeft en waar met heel veel liefde de lekkerste koffie wordt geschonken.

Naast de koffies en verse theetjes worden er allerlei (h)eerlijke zelfgemaakte producten uit eigen keuken geserveerd met kruiden uit eigen tuin. De prijzen zijn laag zodat de gasten met een krap budget ook kunnen genieten van al het lekkers.

De koffiebar wordt gerund door een kleurrijke mix vrijwilligers en er zijn werkervaringsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een bijzondere ontmoetingsplek waar iedereen welkom is, dé plek voor ontmoeting en inspiratie. Mocht je de middelen niet hebben om een koffie te betalen, dan kan er een ‘uitgestelde koffie’ besteld worden. Deze koffie is gratis, omdat deze al door iemand anders is betaald.

Open eettafel woensdag €5  18.00 uur tot 19.30 uur

Koffie bar open:

Dinsdag 10:00 – 16:00

Woensdag 10:00 – 16:00

Donderdag 12;00 – 16:00

Vrijdag 10:00 – 16:00

Zaterdag 11:00 – 14:00

Open Huis Molenwijk met open eettafel op woensdag

Locatie Molenwijk

Frieslandlaan 1
2036 NE Haarlem

  • Schalkwijk
  • 26 juni
  • 18:00 - 19:30 uur
  • €5

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Stichting Ontmoeting

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu