Huiswerkbegeleiding basisschool

SSHO bijscholing & huiswerkbegeleiding voor basisschoolleerlingen is iedere zondagmiddag van 11:00 tot 12:00. De lessen vinden plaats in ontmoetingscentrum Schalkwijk DIVERS!. Er zijn geen lessen tijdens schoolvakanties.

Als je huiswerkbegeleiding wilt volgen gaan we er vanuit dat je er iedere zondag bent. Natuurlijk kan het voorkomen dat je een keertje niet kunt komen, maar als we echt resultaten willen boeken gaan we er vanuit dat je op zondag bij ons de les volgt. Voor de bijscholing en huiswerkbegeleiding vragen wij een kleine vergoeding. Dit bedraagt € 7,50 per keer voor basisschoolleerlingen. Je kunt betalen als je naar les komt, we kunnen ook in overleg met de ouders een factuur sturen.

Voordat je aan de bijscholing en huiswerkbegeleiding kunt beginnen is er eerst een gesprek met de ouders. Op die manier kunnen we nog beter afstemmen wat er nodig is om jouw voortgang op school te vergemakkelijken en komen we ook te weten of er genoeg motivatie is om dit te behalen. Graag tot snel, het is leuk en je leert ook nog veel!

Meld je hier aan!

 

 

Huiswerkbegeleiding basisschool

Stichting Somaliërs Haarlem & omgeving

Floris van Adrichemlaan 102
2035 VD Haarlem

  • Schalkwijk
  • 30 juni
  • 11:00 - 12:00 uur
  • €7,50
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Stichting Somaliërs Haarlem & omgeving

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu