Stichting SportSupport Kennemerland

Stichting SportSupport Kennemerland

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

“Onder het motto “Iedereen een leven lang gezond en actief!” adviseert, stimuleert, motiveert, activeert, faciliteert én realiseert SportSupport tal van sport-, beweeg- en gezondheidsprojecten in haar werkgebied.

Een werkgebied dat zich met structurele dienstverlening uitstrekt van Velsen naar Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Hillegom en Lisse, maar ook voorziet in incidentele beleids-, advies- en uitvoeringstrajecten in andere gemeenten, omliggend of verder van huis.

In al onze projecten werken we graag en veel samen met partners uit bedrijfsleven, cultuur, kinderopvang, sport, onderwijs, overheid, welzijn en zorg. Onze visie voorziet in een maatschappij waarin een ieder in een veilige, gezonde en inclusieve omgeving naar ambitie, behoefte en vermogen kan sporten en bewegen en er een zo gezond mogelijke leefstijl op na kan houden.

Hoe vertaalt zich dat in de praktijk? Met inzet van onze in 25 jaar opgebouwde kennis en ervaring die ligt besloten in onze 50 goed opgeleide, kundige en enthousiaste medewerkers en vele vrijwilligers zijn we jaarlijks actief in talloze projecten en evenementen. Van klein naar groot, voor jong en oud, voor én in een diverse maatschappij.”

Stichting SportSupport Kennemerland

Henk van Turnhoutpad 1

2034 JL Haarlem

023 52 603 02

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Helaas, geen resultaten!

Met de huidige filter(s) zijn geen activiteiten gevonden.