MatriXcoaching

Soms is het lastig om met anderen over jouw èchte problemen te praten. Dat durf, wil of mag je misschien niet. Praten over wat je werkelijk in de weg zit, houd je liever voor je zelf, geheim.

Bij coaching met de MatriXmethode is dat helemaal prima! Alles wat van jou is, blijft van en bij jou. Je hoeft mij niets te vertellen en toch kan ik je leren je eigen emoties op jouw eigen manier anders te gaan onthouden. 

Heb jij nare situaties meegemaakt in het verleden? Heb je last van angsten, een vol hoofd, onverwerkte emoties? De MatriXmethode is in veel gevallen toe te passen.

Ik bied je aan je in de maand augustus te coachen voor slechts een kop koffie en een (anonieme) review voor op mijn website.

Heb je dus een hulpvraag en wil je gebruik maken van mijn aanbod? Stuur me dan even een mail.  Dan neem ik contact met je op om locatie, datum en het exacte tijdstip af te stemmen.

MatriXcoaching

In overleg

  • Centrum
  • 14:00 - 18:00 uur
  • voor slechts een kop koffie en een (anonieme) review op mijn website
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Team Specialisten Eenzaamheid

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu