Dubieuze O.P.ening Vrolijke Vrouwen en Open Podium

In dit feestelijke weekend waarmee we het nieuwe seizoen openen, op zondagmiddag een voorproefje van wat je op de eerste of laatste woensdag van de maand kunt verwachten.

Op de eerste woensdag van de maand, tijdens ons eigen open podium O.P. de Liefde, krijgt jong talent de kans hun komische, muzikale of anderszins theatrale kunsten te laten zien. Dit keer met Jeroen Bouwhuis, Aren Scholte en De Vriendelijke Stiefvaders.

En op de laatste woensdag zie je in De Liefde De Dubieuze Avond, met altijd een zeer gevarieerd programma door de leukste, geestigste, slimste en begaafdste vrouwen die Nederland rijk is. Met medewerking van Anne Neuteboom, Marjolijn van Kooten en Ruth Ellings.

Presentatie: Maaike Dirkje Hop en Miranda Hijink
Muzikale omlijsting: huisband De Lieverdjes

Aren Scholte is cabaretier en rapper. Door middel van humor zoekt hij hoop en houvast in een chaotische werkelijkheid. Hij ziet idealisme als iets positiefs, maar de idealen vanuit zijn opvoeding staan zijn eigen levensgeluk in de weg. Als je dat juk vervolgens van je afschudt, dan lijken de mogelijkheden eindeloos en dán is alles ook waar. En dan moet het ook ineens over jou gaan.

Jeroen Bouwhuis weet binnen 5 minuten zonder woorden meer gevoel en expressie in zijn voorstelling te leggen dan menig theatermaker mét tekst binnen drie kwartier voor elkaar krijgt. Eigenzinnig, clownesk, perfecte timing, subtiele beeld- en geluidsgrappen, denderende muziek en oorverdovende stilte. Never a dull moment! Mime, Muziek & Stilte, durf jij het aan?

Wat voor De Vriendelijke Stiefvaders begon met een liefdesverklaring aan Carry Slee, groeide uit tot een voorstelling vol odes aan allerlei bekende Nederlanders. In hun zoektocht naar de perfecte hommages voor iedere BN’er vonden ze liefde, dood, vriendschap en alle dvd’s van Carry Slee-verfilmingen. Nu is het tijd voor meer. Nieuwe liedjes uit een wereld waarin katten op tassen lijken en vriendschap de vruchtbare bodem is voor fantasierijke diepgangsonzin.

Dubieuze O.P.ening Vrolijke Vrouwen en Open Podium

Theater De Liefde

Begijnhof 10
Haarlem

  • Centrum
  • 8 september
  • 15:30 uur
  • €19.00

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Theater de liefde

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu