Paul van Vliet in Theater De Liefde

Paul van Vliet wandelt bijna iedere dag langs de zee van het Noorderstrand van Scheveningen. De meeste verhalen in zijn nieuwste bundel Heimwee naar morgen zijn daar bedacht. Voor de onderwerpen kon hij putten uit het rijke verleden van een ruim 60-jarige theatercarrière. Het zijn de herinneringen en ervaringen van onderweg, zwervend door Nederland en Vlaanderen. Ook beschrijft hij in fragmenten de eerste 25 jaar van zijn leven. Van het oude Haagse huis van zijn overgrootmoeder waar hij werd geboren tot en met zijn studententijd in Leiden. De verhalen zijn vaak associatief en versierd met zijn fantasie en diepste verlangens. Eerlijk, authentiek en humoristisch met een ondertoon van melancholie. Een mix van kracht en kwetsbaarheid.

Paul van Vliet is te gast in Theater De Liefde en wordt geïnterviewd door Frénk van der Linden, leest enkele verhalen voor en signeert na afloop.

Cabaretier, zanger, schrijver, acteur, musicalster, ambassadeur van Unicef en oprichter van Theater PePijn: Paul van Vliet (1935) behoort tot de veelzijdigste en succesvolste van alle Nederlandse en Vlaamse cabaretiers. Veel van zijn liedjes en toneeltypes zijn kleine monumenten geworden, die nog altijd beroemd zijn.

  •  Overig
  •  Zondag 22 januari 2023
  •  15:30 uur
  • Tickets: € 17,75 Te bestellen: hier

Paul van Vliet in Theater De Liefde

Theater De Liefde

Begijnensteeg 1
2011 RV Haarlem

  • Centrum
  • 15:30 - 17:30 uur
  • € 17.75
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Theater de liefde

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu