Theater De Liefde: Cabaret – Niet gehinderd door enige kennis.

Jasper van der Veen zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

Jasper (Groningen, 1987) studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de jury- als de publieksprijs binnen op Leids Cabaret Festival. In 2021 maakte hij zijn debuut als cabaretier met de voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen. Voorjaar 2022 speelde hij dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt.

Over Het dreigt volslagen goed te komen (2020-2022):
“Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden.”
NRC ●●●●

  • Donderdag 19 januari 2023
  •  20:30
  • Tickets: € 17.75 Te bestellen: hier

Theater De Liefde: Cabaret - Niet gehinderd door enige kennis.

Theater De Liefde

Begijnensteeg 1
2011 RV Haarlem

  • Centrum
  • 20:30 - 22:30 uur
  • € 17,75
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Theater de liefde

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu