Theater de Liefde: De Dubieuze Avond: Vrouwelijke comedians delen dingen.

Elke maand in De Liefde: kakelverse stand-up comedy, iemand die de actualiteit afhandelt, iets met een liedje en natuurlijk ‘de man die het niet kan’. Soms heel grappig, soms kwetsbaar, maar altijd met verhalen en grappen die nieuwe luikjes in je hoofd openen.

Met:

Janneke de Bijl is schrijfster en comedian. Ze is lid van Comedytrain, won in 2017 de jury- en publieksprijs van Cameretten en tourt nu door het land met haar tweede cabaretvoorstelling Dit is het nou.

Anouk Kragtwijk schrijft artikelen voor NRC, columns voor Haarlems Dagblad, satire voor De Pin, erotische fictie en een boek. Ze staat op het podium met liedjes, grappen en een wijzende vinger. Wat ze ook maakt, bijna altijd is ze een te felle moraalridder die eigenlijk heel bang is om niet aardig gevonden te worden.

Jans Budding: elk stand-up comedy gezelschap heeft een supertalent nodig en bij het Comedyhuis in Utrecht is dat Jans Budding. Een Haarlemse die grappen brengt met een unieke insteek over haar keurige opvoeding en het alledaagse leven.

Djoni de Vos is ’s avonds stand-up comedian, overdag werkt ze als investeerder bij een investeringsfonds. Het contrast tussen die twee werelden vormt de basis voor haar comedy. Af en toe schrijft ze ook voor De Pin, het zusje van De Speld.

Maaike Dirkje Hop was tot 2020 verantwoordelijk voor de BIG-registratie van buitenslandse medici, maar daar praat ze liever niet meer over. Nu maakt ze cabaret en in 2022 won ze de publieksprijs van het Griffioen de Stoep Cabaretfestival.

Marie Koet is stand-up comedian en filosoof in opleiding. Daarnaast is ze freelance schrijver voor De Pin, het satirische zusje van De Speld.

Maria Kraaijkamp is cabaretier en ziet het sinds kleins af aan al somber in. Ze is het zonsverduisteringetje in huis maar maakt er gelukkig wel muziek bij. In 2020 bereikte ze de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst festival en in 2022 de finale van het Amsterdams Studenten Cabaretfestival.

Farida Laan was jarenlang tekenaar maar brengt nu haar absurdistische universum in taal en beweging op het podium. Zij won in 2021 de Shaffy Cheque op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Tourt door het land met De Acupuncturiste.

  •  Cabaret
  •  Woensdag 25 januari 2023
  •  20:30 uur
  • Tickets € 12,75 Te bestellen: hier

Theater de Liefde: De Dubieuze Avond: Vrouwelijke comedians delen dingen.

Theater De Liefde

Begijnensteeg 1
2011 RV Haarlem

  • Centrum
  • 20:30 - 22:30 uur
  • € 12,75
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Theater de liefde

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu