Theater de Liefde: De zomer in mij – modern sprookje

Paula Lima, Iman Spaargaren, Guillermo Cellano

De Zomer in Mij

donderdag 23 mei 2024 / 20:30 – 22:30

De Zomer In Mij is een modern sprookje over eenzaamheid, immigratie, verschillende botsende culturen en vervreemding. De mens heeft het universele verlangen ergens bij te horen. Maar waarom is dat niet zo makkelijk en zijn veel mensen zo eenzaam? Deze voorstelling is een poëtische poging om het ongrijpbare te benoemen van wat het is om buitenlander te zijn. Van wat het is en hoe het voelt om een taal te spreken en in een land te wonen dat niet van jou is.

De Argentijns-Nederlandse actrice Paula Lima maakte deze zinnenprikkelende muzikale theatervoorstelling samen met muzikanten Guillermo Celano en Iman Spaargaren.

Paula, de hoofdpersoon van De zomer in mij, woont bijna 12.000 kilometer van haar geboorteplaats. Soms wordt die afstand overbrugd met een simpel telefoontje naar haar moeder. Soms is die afstand letterlijk een zee die niet kan worden overgestoken. Paula vertelt: “Als je een plaats verlaat, blijft een deel van jou daar achter. Je gaat op twee plekken wonen, in twee landen, in twee tegengestelde seizoenen. Iets in jou is verdeeld. Het is alsof je een geest hebt achtergelaten; iets dat vastgebonden is gebleven op de plek die je hebt achtergelaten. Of: alsof jij de geest bent op de plek waar jij nu woont”.

Tickets €19 incl. drankje. Te verkrijgen: Hier

Theater de Liefde: De zomer in mij - modern sprookje

Theater de Liefde

Begijnhof 10
2011 HE Haarlem

  • Centrum
  • 23 mei
  • 20:30 - 22:30 uur
  • €19

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Theater de liefde

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu