Theater de Liefde: Fuad Hassen- Vogelvrij – cabaret

Fuad Hassen

Vogelvrij

vrijdag 31 mei 2024 / 20:30 – 22:00

Na PareidoliaHeld en Remmende Voorsprong is het al weer tijd voor de vierde voorstelling van Fuad Hassen. Dit keer gaat ie terug naar zijn roots. En daarmee bedoelen we niet Eritrea, maar terug naar zijn stand-up roots. Daar waar het allemaal begonnen is. Vogelvrij gaat over allerlei vormen van vrijheid. We willen het graag, maar kunnen we het wel aan? Zijn wij niet te gedomesticeerd? Fuad vraagt zich af of hij het zelf wel aan zou kunnen aan de hand van allerlei verhalen met de typische hersenspinsels die we van hem gewend zijn. Meester in het uitspelen van komische situaties. Vol met imitaties, typetjes en publieksinteracties. Precies zoals hij dat wil. Op zijn manier en vogelvrij.

Fuad Hassen werd geboren in Eritrea en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. In 2006 waagde hij zijn eerste stappen op het stand-up podium en met succes! Twee jaar later won Fuad met grote overmacht de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy Award 2008. “Fuad heeft bravoure en is een goede verteller”, aldus de jury. In 2013 behaalde hij de finale van Cameretten en heeft zo’n verpletterende indruk achter gelaten dat de jury veel vertrouwen heeft in zijn toekomst in het theater.

Tickets: €19 incl. drankje, te bestellen: Hier

Theater de Liefde: Fuad Hassen- Vogelvrij - cabaret

Theater de Liefde

Begijnhof 10
2011 HE Haarlem

  • Centrum
  • 31 mei
  • 20:30 - 22:30 uur
  • €19 incl.drankje

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Theater de liefde

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu