Theater de Liefde Mylou Frencken en Astrid Vrensen: Winterreise

Mylou Frencken en Astrid Vrensen

Winterreise

woensdag 10 april 2024 / 20:30 – 22:30

Frencken en Vrensen brengen Franz Schubert’s Winterreise op een nog nooit eerder vertoonde wijze.

Sopraan Astrid Vrensen en kleinkunstenaar Mylou Frencken hebben de handen ineengeslagen en komen met een originele, prachtige vertolking van Schuberts Winterreisse.

Afwisselend worden de vierentwintig liederen uit de cyclus door Vrensen gezongen terwijl Frencken er een hedendaagse vertellende omlijsting aan geeft. Dat zorgt voor een unieke beleving van zowel de expressieve muziek van Schubert als de poëtische teksten van Wilhelm Müller.

Als luisteraar word je meegenomen door de emoties van de eenzame reiziger, de hoofdpersoon in de gedichten. Hij doolt wanhopig door een winterlandschap, verscheurd door verdriet en verlies en op zoek naar innerlijke rust. Je voelt de eenzaamheid en desillusie waar hij mee worstelt, maar ook de veerkracht, hoop en liefde die hem door laten gaan.

Winterreise is een meeslepende reis door de donkerste uithoeken van het menselijk gemoed, een meesterlijke combinatie van poëzie en muziek die de luisteraar uitnodigt om de diepere lagen van de menselijke ervaring te verkennen en te omarmen. Het biedt troost en inzicht in moeilijke tijden en herinnert ons eraan dat zelfs in de koudste winters van ons leven, er nog altijd warmte en hoop te vinden is.

Deze voorstelling zal u in vervoering brengen en de lente in uw hart laten bloeien.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Lodewijk Crommelin.

Mis dit niet en boek snel uw tickets. €19 incl. drankje Bestel: Hier

Locatie

Theater De Liefde
Begijnhof 10
2011 HE Haarlem

Theater de Liefde Mylou Frencken en Astrid Vrensen: Winterreise

Theater De LIefde

Begijnhof 10
2011 HE Haarlem

  • Centrum
  • 20:30 - 22:30 uur
  • €19 incl. drankje

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Theater de liefde

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu