Theater de Liefde: Niek & Guy

Niek & Guy

Es Rever

zaterdag 24 februari 2024 / 20:30 – 22:00

Stap binnen in de bijzondere wereld van Niek & Guy. In hun adembenemende voorstelling Es Rever creëren ze met hun unieke mix van magie, theater en muziek een show die je zal verbazen, ontroeren en onbedaarlijk hard laat lachen. Van een poëtische koorddanser tot snoeihard rockende gedachtenlezers en alles daartussenin. Niek en Guy nemen je mee op een verrassende reis door de wereld van kleinkunst en variété.

Ondanks hun jonge leeftijd zijn deze twee getalenteerde artiesten zeker geen vreemden in de entertainment-wereld. Niek Takens is een meermaals bekroonde goochelaar die op zeer jonge leeftijd al Nederlands Kampioen Goochelen werd en zijn sporen sindsdien verdiend heeft op zowel nationale als internationale podia. Guyllaume Wibowo is een veelzijdige artiest die zijn talenten als balletdanser, goochelaar en muziekproducent combineert en zo een unieke stijl creëert.

Met hun voorstelling Es Rever bereikten Niek & Guy de finale van het Amsterdam Kleinkunst Festival 2023, waar ze in de Kleine Komedie de prestigieuze Shaffy Prijs wonnen. Naar aanleiding van hun optreden jubelde de pers: ‘Dit duo zal zich niet beperken tot de Nederlandse theaters. Niek & Guy gaan ongetwijfeld de wereld over!’

Met Friso van Vemde als regisseur, samenwerkingen met onder andere de Ashton Brothers en shows in Nederland, Zweden en Italië op zak, bewijzen Niek & Guy dat ze hun publiek over de hele wereld kunnen betoveren met hun onvergetelijke optredens.

Op zoek naar een wonder? Laat je meevoeren in de magische wereld van Es Rever!

Locatie

Theater De Liefde
Begijnhof 10
2011 HE Haarlem
Regulier met drankje
€19.00  Bestellen kan: Hier

Theater de Liefde: Niek & Guy

De Liefde

Begijnhof 10
2011 HE Haarlem

  • Centrum
  • 20:30 - 22:00 uur
  • €19 incl. drankje

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Theater de liefde

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu