Theater de Liefde: Zomerveren

Zomerveren

Live radio-opname

zondag 14 juli 2024 / 14:30 – 18:30 Ook om 16.30 – 17.30. Let op bij het bestellen van de kaarten op de verschillende tijden.

Het is een jaarlijkse traditie geworden, de ‘Zomerveren’ van het radioprogramma ‘Andermans Veren’ van Kick van der Veer. De vier afleveringen worden dit jaar weer opgenomen in Theater De Liefde. In deze uitzending zijn de hoofdgasten Les Amuses, bestaande uit zangeressen Daphne Groot, Eva Zwaving en Kirsten Berckx, en pianist Johan Hoogeboom, een graag geziene gast in dit programma. Uiteraard ontbreken de vaste rubrieken niet. In elke uitzending is er aandacht voor ‘light verse’ en Het Klasje wordt dit jaar voorgezeten door niemand minder dan Jan Boerstoel. Hij geeft schrijfopdrachten aan beginnende tekstschrijvers en zal hun resultaat mild maar kritisch beoordelen. Het is ieder jaar weer een feestje, mis het niet!

De opnamen worden later in de zomer uitgezonden op NPO-radio 5 op zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur.

Kaarten €75,0 met drankje. Te bestellen: Hier

Theater de Liefde: Zomerveren

Theater de Liefde

Begijnhof 10
2011 HE Haarlem

  • Centrum
  • 14 juli
  • 14:30 - 15:30 uur
  • €7,50 met drankje
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Theater de liefde

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu