Initiatiefkunde, voor iedereen belangrijk

Wanneer we als kind geboren worden hebben we een vanzelfsprekende levenszin. Wanneer we ouder worden verdwijnt die vanzelfsprekendheid en komen we steeds meer terecht in levensvragen, waar we antwoorden op zoeken. Een deel van die antwoorden is te vinden door een mensenleven als een initiatief te zien. Vanuit een geestelijke realiteit komen we als mens op aarde om daar iets te volbrengen wat voor onszelf en voor de wereld belangrijk is.

Als kind nemen we vooral de wilskracht daartoe mee en als volwassene kunnen we ons bewustzijn ontwikkelen en inzetten. Door bewustzijn te ontwikkelen van de verschillende ontwikkelingsstappen die doorlopen worden kunnen we meer grip op ons leven krijgen.

Initiatiefkunde gaat niet over kennis maar over het bewustzijn van het ontwikkelingsproces dat we als mens ondergaan.

Opgeven kan: hier

Door Jan Saal. Ik ben 74 jaar oud, gehuwd en heb drie volwassen kinderen en 7 kleinkinderen. Ik ben opgeleid in bedrijfskunde en heb meegewerkt aan de oprichting van de Triodosbank. Door bijscholing in economie en zelfstudie ben ik op het spoor gekomen van fundamentele inzichten over biografie, gemeenschapsvorming en initiatiefkunde. Meer informatie is te vinden op Jan Saal

Initiatiefkunde, voor iedereen belangrijk

Van Dam Huis

Prinsen Bolwerk 3b
2011 MA Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 - 21:30 uur
  • € 15,00

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Van Dam Huis

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu