Van Dam Huis: Oefenen met bloemencultus

Oefenen met de bloemencultus van Albert Steffen

maandag 5 februari 2024, 19:30 – 22:00 en op 12, 19 en 26 februari

In de cursus verdiepen we ons al oefenend in deze bloemencultus. We vertrekken steeds vanuit een bepaalde bloem, die eerst zorgvuldig wordt waargenomen. Dan verdiepen we ons in de metamorfose van de bloem/plant. Vervolgens “betreden” we meditatief, op verschillende elkaar aanvullende wijzen, het geestelijke domein van de bloem. De bloem gaat een taal spreken en deze taal is bij uitstek ook toegankelijk voor de gestorvenen. Of je je tijdens het oefenen daadwerkelijk richt op een bepaalde gestorvenen wordt geheel aan jezelf overgelaten.

We wisselen onze ervaringen intensief uit, daarom werken we met een groep van minimaal 7 en maximaal 10 mensen.

Door
Kees Veenman

Kees Veenman is docent natuurkunde en heeft onder meer het boek “Kleurmeditatie” geschreven. In het voorjaar biedt hij een cursus aan over de Bloemencultus van Albert Steffen voor de omgang met gestorvenen.

Kosten
€60

Aantal deelnemers
Minimaal 7 en maximaal 10

Aanmelden
U meldt zich aan door te betalen met iDEAL via het onderstaande formulier. Na betaling ontvangt u een e-mail met daarin de bevestiging van uw betaling.  Aanmeldformulier vindt u: Hier

Van Dam Huis: Oefenen met bloemencultus

Van Dam Huis

Prinsen Bolwerk 3B
2011 MA Haarlem

  • Centrum
  • 19:30 - 22:00 uur
  • €60 - 4 lessen

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Van Dam Huis

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu