Verhalenhuis Haarlem bestaat 5 jaar

Zondagmiddag 18 september wordt dit gevierd met een heerlijke Hollandse Buurtbrunch, Jeugdtheater Toedan en Watnou (6+), een lezing van dr. Kick Bras en als swingende klap op de vuurpijl een concert van een van de beste gospelgroepen van Nederland G-Roots.

Verhalenhuis Haarlem startte 5 jaar geleden met dertig activiteiten over zinvolle thema’s om uit te proberen of buurtbewoners uit Noord dit misschien interessant zouden vinden. Dat bleek een understatement te zijn want nu zijn er al 250 culturele activiteiten met bijna 10.000 bezoekers uit heel Haarlem en omgeving. Er zijn films, theater, concerten, lezingen en filosofie avonden maar ook jeugdtheater en jeugdfilm, allemaal met zinvolle thema’s. De tarieven zijn ook dit jaar bewust laag gehouden om een zo breed mogelijk publiek de kans te geven te komen en behoren verreweg tot de laagste in de regio. HaarlemPas houders krijgen daarbij zelfs nog eens €5 korting op ieder kaartje met de kortingcode ‘Haarlem Pas’. Bij het Open Huis van zondagmiddag 18 september kunt u van 12-15 uur al komen kijken voor €5 per activiteit (met dank aan de gemeente Haarlem) en HaarlemPas houders veelal dus gratis! Verhalenhuis Haarlem ligt aan de van Egmondstraat 7 in Noord. Meer informatie vindt u op onze website www.verhalenhuishaarlem.nl

Verhalenhuis Haarlem bestaat 5 jaar

Verhalenhuis

Van Egmondstraat 7
2024 XL Haarlem

  • Noord
  • 12:00 - 16:00 uur
  • 2,5
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Verhalenhuis Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu