Cultuurtuin Comedy Night

Een avond vol stand-up comedy

Kom binnen in het knusse theaterzaal van Het Verhalenhuis Haarlem voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een komische try-out Stand Up Comedy Show met maar liefst 8 ervaren en aanstormende comedians. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende try-out show met diverse karakters en types uit het hele land.

Iedere avond treden weer andere verrassende comedians op uit alle hoeken van het land! Deze avond treden op: Cristian Pielich uit Haarlem (MC), Hester Kerkvliet, Frank Schäfer, Annemarieke Faulkner, Frank Westerink, Thomas van der Hulst, Maaike Dirkje Hop, Berend Koen Brouwer, en Tom Tom Komedie.

Laat je verrassen door bekende en onbekende gezichten die met hun rake grappen Haarlem bespelen.  De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door een ervaren Master Of Ceremony die je verwelkomt, in de stemming brengt en de verse verrassende comedians een voor een naar voren roept.

Cultuurtuin Comedy Night

Het Verhalenhuis

van Egmondstraat 7
Haarlem

  • Noord
  • 20:00 - 22:00 uur
  • €6

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Verhalenhuis Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu