Ligconcert

Lennie Kerkhoff speelt rustgevende klassieke pianomuziek

De jaarlijkse ligconcertenserie in Verhalenhuis Haarlem wordt uitgebreid met een concert waarbij klassieke pianowerken worden gespeeld. De sfeervolle, licht meditatieve, klassieke en zeer poëtische pianomuziek worden uitgevoerd door pianiste Lennie Kerkhoff. De toenemende haast en stress in onze maatschappij zorgt de laatste jaren voor een opvallende tegenbeweging, een zoektocht naar plekken van rust, bewustzijn en meditatie. Ligconcerten zijn hiervoor heel geschikt om het weekend relaxed te starten, met professionele musici die de muziek als uitgangspunt nemen en laten spreken. Dit ligconcert duurt ongeveer een uur en vindt plaats in de grote zaal met haar prachtige ruimtelijke akoestiek. Neem zelf matjes, kussentjes en een dekentje mee om op gepaste afstand van elkaar te gaan liggen.

Lennie Kerkhoff speelt o.a. werken van Fréderique Chopin, Edvard Grieg, Leoš Janàcek en Aleksandr Skrjabin. Ook kunt u luisteren naar muziek van Oekraïense componisten zoals Reinhold Glière en Sergei Bortkiewicz. De meeste composities, op enkele romantische nocturnes van Chopin na, zullen u niet bekend in de oren klinken. Maar onbekend hoeft zeker niet onbemind te zijn. Laat u verrassen en meeslepen door de licht melancholische, gevoelige muziek die op deze vrijdagavond op een unieke ontspannen manier kan beluisteren.

Vrijdag 28 oktober, 20.30 uur
Toegang €11

Ticket voor ligplaats te bestellen via deze: site

Ligconcert

Het Verhalenhuis

Van Egmondstraat 7
2024 XL Haarlem

  • Noord
  • 20:30 - 22:00 uur
  • €11.00

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Verhalenhuis Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu