Nieuw: TheaterTapas (Drie gangen diner en twee gangen theater)

Heerlijk 3 gangen diner en 2 gangen theater

Een nieuw theater initiatief in Verhalenhuis Haarlem: TheaterTapas!
Twee overheerlijke theatervoorstellingen om over na te praten, omlijst door een drie gangen tapasdiner (met vegetarische optie). De eerste TheaterTapas wordt feestelijk geopend op vrijdag 10 maart met ’Surprise!’ door muziektheatercollectief MYNX en ‘ik ben er even niet’ met Myrthe van der Vuurst de Vries. Beiden studeerden vorig jaar af aan de opleiding muziektheater aan Codarts Rotterdam.

Surprise

Super leuk dat jullie allemaal zijn gekomen!
Dit gaat een hele leuke verrassing worden.
Eefje heeft maandenlang gewerkt om een spectaculair verrassingsfeest te organiseren. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt, maar als ongewenste gasten op het feest verschijnen en assistent Louis een belangrijk telefoontje krijgt, dreigt alles in het water te vallen.

Aan de hand van zelfgeschreven nummers die verschillende muziekstijlen aanraken wordt het publiek door het feest heen geleid. We zien twee absurde personages die niet naar elkaar lijken te luisteren en verstikt raken door hun geheimen. Een muzikale voorstelling over egoïsme, miscommunicatie en een bedorven feest. En jullie zijn er onderdeel van.

Ik ben er even niet

Wat doe je als je jezelf kwijt bent en er niemand is om je te vinden? Vijf personages in een metro zoeken naar een antwoord. Een muziektheatervoorstelling over eenzaamheid aan de hand van vijf muzikale verhalen.

Myrthe maakte deze voorstelling voor haar afstudeerproject. Ze begon te schrijven vanuit haar angsten en ideeën over de wereld en over haarzelf, en die stopte ze in vijf personages. Zo ontstond een muzikale wereld in een metro. Vrijdag 10 maart, 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Toegang €20 (incl. 2 voorstellingen en 3 gangen tapas diner, excl. drankjes)  Kaarten bestellen: hier

– Uitsluitend direct met iDeal betaalde reserveringen zijn geldig
– HaarlemPas houders €5 korting. Vul in bij het kortingcode veld: HaarlemPas

 

Nieuw: TheaterTapas (Drie gangen diner en twee gangen theater)

Het Verhalenhuis

Van Egmondstraat 7
2024 XL Haarlem

  • Noord
  • 18:30 - 22:00 uur
  • € 20,-- incl. diner
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Verhalenhuis Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu