Twee kerst toneelvertellingen

Scrooge & Kerst van een kind in Wales

Theatergezelschap De Blauwe Feniks brengt in de maand december twee heerlijke Kerstvertellingen als ‘double-bill’ op één avond! Vóór de pauze de legendarische wintervertelling van Dylan Thomas: “Kerst van een kind in Wales”. Na de pauze dé Kerst-klassieker: “Scrooge” van Charles Dickens.

“KERST VAN EEN KIND IN WALES”
Een eenzame oude man en een kleine jongen ontmoeten elkaar buiten in de sneeuw. Hij mijmert over de heerlijke kerstdagen van vroeger. En terwijl het aan één stuk door sneeuwt, ontdooit de man en komt het verleden dichterbij.

Vader en zoon Nico Meurs en Jan de Vroomen brengen de woorden van Dylan Thomas tot leven in een verrassende en speelse voorstelling. Ze vertolken meerdere personages en schetsen zo een beeld van lang-vergeten Kerstfeesten in Wales. Duur: 40 minuten

“SCROOGE”
Op de avond voor kerst komt Ebenezer Scrooge thuis van zijn werk. ’s Nachts wordt hij bezocht door de geest van zijn voormalige compagnon Marley, die hem vertelt dat er die nacht drie geesten zullen komen….

Yannick Weermeijer vertelt en speelt alle rollen in deze spannende en grappige familievoorstelling. Duur: 30 minuten.

Geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Reserveer hier.

Twee kerst toneelvertellingen

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7
2024 XL Haarlem

  • 20:00 uur
  • 11,00
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Verhalenhuis Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu