Film op maandagmiddag (65+)

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis op en samen gaan zij gezellig naar een theatervoorstelling, de film, een concert of naar een museum.

Gaat u met ons mee naar een mooie film in de FilmKoepel in Haarlem? De FilmKoepel is de nieuwe bioscoop van Haarlem en bevindt zich in Rijksmonument de Koepel. Dit volledig gerestaureerde gebouw deed voorheen dienst als gevangenis en is nu open voor publiek. In de FilmKoepel worden de mooiste Europese films, het beste van Hollywood en alles daartussenin vertoond. De exacte aanvangstijd is op dit moment nog niet bekend maar zal tussen 13.00-16.00 uur zijn. De aanvangstijd is 1 week van te voren telefonisch bij ons na te vragen tussen 9:00-18:00 uur: 035-52 45 156.

Info op deze : site

Film op maandagmiddag (65+)

Filmkoepel

Harmenjansweg 4
2031 WK Haarlem

  • Centrum
  • 14:00 - 16:00 uur

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Vier het Leven

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu