Fondsenwerven

Als (vrijwilligers) organisatie of bewonersinitiatief kun je soms wel wat hulp gebruiken om je dromen waar te maken. Tijdens deze workshop ontvang je informatie over hoe en waar je het beste op zoek kunt gaan naar financiële ondersteuning, in het bijzonder bij fondsen. De workshop bestaat uit twee delen. voor de pauze leer je wat fondsenwerving is, welke manieren er zijn om aan geld te komen. Na de pauze is er gelegenheid om een vraagstuk van je eigen vereniging of organisatie voor te leggen en met elkaar te bespreken. Ook kijken we naar alternatieve mogelijkheden om geld te werven. Na deze workshop weet je precies waar je moet zijn en hoe je moet handelen om de dromen van jouw organisatie waar te maken.

Doelgroep: Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligers/medewerkers van (vrijwilligers) organisaties en (burger) initiatieven.

Deze workshop wordt gegeven door Willemijn van den Bos. zij is fondsenwerver van de Stichting Vrienden van Nieuw Unicum in Zandvoort en zelfstandig fondsenwerver op het gebied van zorg, cultuur en welzijn. Daarnaast is Willemijn officemanager bij een vermogensfonds in Haarlem.

Datum en tijd:

Dinsdag 11 juni van 19.00 tot 21.30 uur

Locatie: VWC-BUUV, Raaks 36, 2011 VA Haarlem

Deelname aan deze workshop is gratis.

Aanmelding:

https://www.vwc-buuv.nl/cursusaanbod/5924

 

Fondsenwerven

VWC-BUUV

Raaks 36
2011 VA Haarlem

  • Centrum
  • 19:00 - 21:30 uur
  • gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu