Orientatie op Vrijwilligerswerk

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk en wil je graag weten wat daar allemaal bij komt kijken? Welke mogelijkheden er zijn, wat er precies bij je past en hoe veel tijd je aan vrijwilligerswerk wilt besteden? Dan is deze informatieve oriëntatiebijeenkomst echt iets voor jou!
Er komen verschillende vormen van vrijwilligerswerk aan bod, er wordt gekeken welke vacatures er zijn en bij welke organisaties je allemaal terecht kunt. De trainers helpen je graag op weg naar een leuke afwisselende baan als vrijwilliger.

Inhoud:
– Vrijwilligerswerk, de praktische zaken. Wat kun je verwachten, wat levert het je op?
– Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Wil je ervaring opdoen of je ervaring delen bij een organisatie, wil je maatje worden, wil je op tijdelijke basis aan de slag? Wil je anderen helpen?

Doelgroep:
Deze workshop is bedoeld voor alle inwoners van Haarlem en omgeving die aan de slag willen als vrijwilliger of BUUV’er

De workshop wordt gegeven door Chris Rabbers. Chris is al meer dan 15 jaar werkzaam binnen vrijwilligersland en het sociaal domein. Zij is gecertificeerd trainer (opleiding ICM) en heeft veel ervaring in trainingen van praktische coachingsvaardigheden. Zij vindt het fijn en inspirerend om mensen te motiveren, creatieve werkvormen te gebruiken en interactief te zijn met de groep.

Trainer: Chris Rabbers

Datum en tijd: vrijdag 17 maart 2023, 09.30 – 12.00 uur

Locatie: VWC-BUUV, 5e etage, Raaks 36, 2011VA Haarlem

Kosten: deelname aan de workshop is gratis

Maximum aantal deelnemers: 15

Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding kunnen kosten van Euro 20 in rekening worden gebracht.

Orientatie op Vrijwilligerswerk

VWC-BUUV, 5e etage

Raaks 36
2011VA Haarlem

  • Centrum
  • 09:30 - 12:00 uur
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu