Social Media voor jouw vereniging/stichting

In deze workshop krijg je uitleg over hoe je social media goed kan inzetten voor je vereniging of stichting. Hoe krijg je via social media meer aandacht voor jullie activiteiten?

Het is belangrijk om juist gebruik te maken van social media en je eigen stijl hierin te ontwikkelen. Een goed gebruik van social media kan zorgen voor meer aandacht en het aantrekken van nieuwe vrijwilligers en/of geïnteresseerden voor jouw vereniging of stichting.

En dit kan je allemaal naar je eigen hand zetten door te spelen met de manier waarop je iets vertelt/post. Gericht op de vormgeving, teksten, korte filmpjes, achtergrondmateriaal etc. Je kan hiermee juist onderscheid maken en je zichtbaarheid enorm vergroten!

De workshop is praktisch en gericht op de inzet van jullie social media. De nadruk zal liggen op het creatief denken en het vertellen van jullie eigen verhaal met een creatieve twist, met als doel de bekendheid van jullie vereniging of stichting te vergroten.

Doelgroep: leden en vrijwilligers die binnen zijn/haar vereniging of stichting verantwoordelijk zijn voor de uitingen op social media.

De trainer:

Deze workshop wordt gegeven door Nienke Veneboer. Nienke is zelfstandig ondernemer in de creatieve sector. Naast haar werk als fotograaf is haar focus gericht op; conceptontwikkeling, storytelling en vormgeving. In haar werk staat het vertellen en het overbrengen van een sterk verhaal centraal. Zie ook: www.nienkeveneboer.com

Woensdag 20 maart van 13.30-16.30

 

Social Media voor jouw vereniging/stichting

Hart Haarlem

Kleine Houtweg 18
2012 CH Haarlem

  • Centrum
  • 13:30 - 16:30 uur
  • gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu