Workshop ‘Faalangst de baas’

Heb je faalangst? Dan herken je dit vast:
• Je hebt hard gestudeerd, maar bent toch bang dat je tijdens het examen de stof niet meer weet;
• Je wilt je mening inbrengen tijdens een vergadering, maar je durft niet omdat je bang bent om af te gaan;
• Je mag een strafschop nemen en bent bang dat je misschien mis schiet;
• Je gaat nieuwe mensen ontmoeten en vraagt je af of ze je wel leuk genoeg vinden;
• Je bent een harde werker, krijgt een beoordelingsgesprek en bent bang voor de uitkomst.
Het zijn zomaar wat voorbeelden van momenten waarop faalangst de kop op steekt. Je kunt niet meer bij de juiste informatie in je hoofd komen. Je stem blokkeert. Je lichaam verkrampt.
Faalangst is een sociale angst en heeft alles te maken met wat andere mensen van jou vinden. Je bekijkt jezelf kritisch en negatief door de ogen van een ander. Je zult hebben gemerkt dat pogingen om je angst onder controle te krijgen, alles alleen maar erger maakt. Je wilt het graag loslaten maar je hebt geen idee hoe. Achteraf ben je boos en teleurgesteld in jezelf. Of je denkt: zie je wel, ik kan het niet! Je gaat situaties mijden. Dit zorgt ervoor dat je kansen mist en jij je niet volop kunt ontplooien.

Ben jij die faalangst ook zo zat? Gelukkig valt er veel aan te doen! Samen kunnen we stappen zetten naar een leven zonder angst om te falen!
In deze interactieve workshop gaan we samen kijken hoe angst ons kan beschermen maar ook tegenhouden, bij welke aspecten van het leven het voorkomt en natuurlijk: hoe kunnen we hier het beste mee omgaan en misschien zelfs vanaf komen?

Deze workshop wordt gegeven door Thomas Böhm. Thomas Böhm is een 38-jarige Haarlemmer die sinds enkele jaren als lifecoach mensen helpt die vast zijn komen te zitten.
Hij heeft zelf jarenlang geworsteld met faalangst, dit grotendeels overwonnen en is nu in de perfecte positie om mensen met dezelfde klachten verder te helpen. Hij is sociaal, gedreven en heeft humor, wat je allemaal zult ervaren tijdens de workshop!

Trainer: Thomas Böhm

Datum en tijd: donderdag 27 oktober 2022, 13.00 – 15.00 uur

Locatie: Bibliotheek locatie Schalkwijk, Europazaal, Fie Carelsenplein 2, 2036 AM Haarlem

Kosten: deelname aan de workshop is gratis

Maximum aantal deelnemers: 8

Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding kunnen kosten van Euro 20 in rekening worden gebracht.

Aanmelden kan: hier

Workshop 'Faalangst de baas'

Bibliotheek locatie Schalkwijk, Europazaal

Fie Carelsenplein 2, Haarlem
2036 AM

  • Schalkwijk
  • 13:00 - 15:00 uur
  • gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu