Ontmoetingsfestival 4 locaties

Ontmoetingsfestival op 4 oktober voor jong en oud
Voor kinderen is er een kidsclub met sport en spel, poffertjes en een aaipony. Volwassenen kunnen onder andere genieten van verkoopkramen met lokale producten en zelfgemaakte artikelen, sportief aan de slag gaan met de workshop beweegdrummen of genieten van een Hindoestaanse hapjesproeverij. En er zijn informatiekraampjes met informatie over het activiteitenaanbod in Haarlem.

En meer!
Het festival biedt nog veel meer leuks voor jong en oud, zoals kinderglitterversiering, handmassage, een high tea hapjeskraam, henna, een dansworkshop, Indiase hapjesproeverij, bingo, begeleide Kwiekroute wandelingen en een optreden van de Buurtband. Of ga op stadse pelgrimstocht met het muzikale luisterverhaal “A Wanderer’s Tale”. De muzikale performance start vanaf woonzorgcentrum Schalkweide met een wandeling met audiofragmenten en eindigt in een live concert in de Oosterkerk. Er is voor ieder wat wils tijdens het Ontmoetingsfestival!

Bekijk het totale activiteitenoverzicht op de website www.haarlemontmoet.nl/tegeneenzaamheid.

Locaties:
Woonzorgcentrum Schalkweide – Sint Jacob (Floris van Adrichemlaan 15)
Wijkcentrum De Ringvaart (Floris van Adrichemlaan 98)
Ontmoetingscentrum Schalkwijk DIVERS! (Floris van Adrichemlaan 102)
Moeder van de Verlosserkerk (Prof. Eijkmanlaan 48)

Bezoek alle vier de locaties en ontvang twee gratis plantjes. Een plantje voor jezelf en één plantje om weg te geven aan iemand anders (op=op).

Doel van het festival
Het Ontmoetingsfestival wordt mede mogelijk gemaakt door de Coalitie Haarlem Ontmoet, Sint Jacob, SSHO, Buurts, Stichting Samen Haarlem, Moeder van de Verlosserkerk en nog vele andere actieve buurtorganisaties en buurtbewoners. Samen willen zij een warme en inclusieve sfeer creëren waar mensen met elkaar in contact kunnen komen. Het evenement is een uitgelezen kans om de gemeenschap te versterken.

Wij hopen u op 4 oktober te mogen verwelkomen op het Ontmoetingsfestival! Kom langs met vrienden en familie om te genieten van een gezellige middag vol activiteiten en ontmoetingen. Het belooft een onvergetelijke middag te worden!

Ontmoetingsfestival 4 locaties

4 locaties

Schalkwijk
2035VD Haarlem

  • Schalkwijk
  • 13:30 - 16:30 uur
  • gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu