Doe mee! Beeldverhaal Koepelkathedraal

In oktober 2023 vieren we dat de KoepelKathedraal Nieuwe Sint Bavo in Haarlem 125 jaar bestaat. Al 125 jaar is het een centrum van geloof, hoop, liefde, muziek en cultuur voor de kerk in NoordHolland en de stad Haarlem.
De KoepelKathedraal is van ons allemaal, en daarom zijn wij op zoek naar foto’s, tekeningen, schilderijen en verhalen die passen in het thema ‘125 jaar KoepelKathedraal’. Heb jij zelf ook een verhaal? Een mooie herinnering, een leuke anekdote of iets anders over de Koepelkathedraal en jouzelf? Laat het ons weten!

Elk verhaal is waardevol. Maar ook die foto uit dat oude fotoboek, dat schilderij van jouw (groot)ouders of dat je misschien zelf wel gemaakt hebt. Deel jouw ervaring met dit unieke gebouw met ons. Van de foto’s, kunstwerken en verhalen maken we een tentoonstelling die van oktober t/m december 2023 te zien zal zijn in de kathedraal. Zo wordt jouw ervaring onderdeel van de geschiedenis van de KoepelKathedraal!

MEEDOEN?

Mail voor 20 september 2023 naar expo@koepelkathedraal.nl

• Één foto: (ingescande) foto met begeleidende tekst van
maximaal 100 woorden of;
• Één kunstwerk: een foto van het kunstwerk met titel en
afmetingen of;
• Één verhaal: Word-bestand met maximaal 400 woorden.

www.koepelkathedraal.nl

Datum: 16 augustus 2023

Categorieën: Categorie 1

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu