Ontmoetingsfestival – Week tegen Eenzaamheid

Kom erbij! Tijdens de Week tegen Eenzaamheid van 29 september t/m 6 oktober staan ontmoeting en verbinding centraal. Op donderdag 29 september organiseert de Coalitie Haarlem Ontmoet in samenwerking met verschillende partijen het Ontmoetingsfestival; een gratis evenement voor jong en oud.

Ontmoetingsfestival 29 september
Iedereen is welkom bij het Ontmoetingsfestival. Het wordt een leuke middag met muziek, theater, heerlijke hapjes, kinderactiviteiten, kraampjes en meer.

Voor kinderen is er een creatieve Kidsclub met schmink, sport en spel. De volwassenen kunnen genieten van verkoopkramen met lokale producten en zelfgemaakt artikelen, sportief aan de slag met aerobics en de workshop beweegdrummen, of gezellig deelnemen aan de bingo en koffie drinken bij de Buurttuc. Bij zowel de dialoogtafel als de theatervoorstelling ‘Schuilplaats voor Eenzaamheid’ van theatermaker Pauline Sleebregt kan men meer te weten komen over het thema eenzaamheid.

Tijdens het festival hebben we ook een gratis plantjesmarkt. Wie hier één plantje voor zichzelf ophaalt krijgt één plantje om weg te geven aan iemand anders (op=op).

Het gratis Ontmoetingsfestival vindt op 29 september van 13.00 tot 16.00 uur plaats in woonzorgcentrum Sint Jacob Schalkweide, Floris van Adrichemlaan 15 in Haarlem.

Activiteitenoverzicht Week tegen Eenzaamheid
In Haarlem worden ook veel andere activiteiten georganiseerd waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe contacten leggen. Zie hiervoor het agendaoverzicht op www.haarlemontmoet.nl/tegeneenzaamheid.

Meer informatie
Wil je meer informatie over het Ontmoetingsfestival of heb je een vraag over de Week tegen Eenzaamheid? Neem dan contact op met projectleider Magdalena Chu Kum via telefoonnummer
06 43 54 35 57 of e-mailadres coalitie@haarlemontmoet.nl. Voor het laatste nieuws kun je ook terecht op de Facebookpagina van Haarlem Ontmoet.

 

Datum: 2 september 2022

Categorieën: Niet gecategoriseerd

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu