Verhalenhuis verlaagt prijs filmtickets

HaarlemPas houders vanaf nu voor €1 naar de film

Door nieuwe digitale mogelijkheden kan Verhalenhuis Haarlem vanaf nu niet alleen veel nieuwere films vertonen die net niet meer in de bioscoop draaien, maar ook nog eens goedkoper. Waar filmkaartjes bij de andere bioscopen inmiddels minstens €12,50 kosten, betaalt u vanaf nu nog maar €6 voor een filmticket bij het Verhalenhuis. Met de HaarlemPas kost een filmticket voortaan nog maar €1, ook als u langer van tevoren reserveert (gebruik kortingcode ‘HaarlemPas’). Wat blijft zijn de zorgvuldig op thema en kwaliteit uitgekozen titels, ons 4 meter filmscherm en de fijne bioscoopstoelen. Om dit te vieren heeft Verhalenhuis Haarlem de komende weken extra veel mooie films voor jong en oud op het programma gezet.

De onconventionele thriller ‘Holy Spider’ is vrijdag 3 maart te zien. Deze bekroonde film over een Iraanse seriemoordenaar van vrouwen die zich niet houden aan de geldende regels, is door de ontwikkelingen in dat land opeens zeer actueel. De film ‘Presque’ is zondag 5 maart te zien, een Franse feelgood roadmovie over een onverwachte vriendschap in de stijl van Intouchables. Voor de jeugd vanaf 9 jaar is zaterdag aan het begin van de avond de prachtige romantische kinderfilm ‘Eva en Adam’ te zien over ontluikende liefde. Een mooie start voor het gesprek thuis over de bloemetjes en de bijtjes! Zondagmiddag 5 maart draait nog eenmalig de met een Gouden Kalf bekroonde animatiefilm ‘Knor’ voor kinderen vanaf 4 jaar.

In de maand maart draaien nog meer films in Verhalenhuis Haarlem zoals ‘I’ll push you’ over de avontuurlijke bedevaartreis naar Santiago de Compostela, de docu ‘Woman’ op de Internationale Vrouwendag en ‘Triangle of sadness’ over de keerzijde van roem en decadentie op een cruiseschip. Meer informatie over het filmprogramma vindt u op de website verhalenhuishaarlem.nl . Verhalenhuis Haarlem ligt aan de van Egmondstraat 7 in Haarlem-Noord.

Klik hier voor de website!

Datum: 25 februari 2023

Categorieën: Categorie 1

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu