Koud thuis? Warme Kamers in Haarlem!

Koud thuis? Kom er warm bij zitten. Vanaf 1 november opent het Leger des Heils overdag de deuren van meer dan honderd buurthuiskamers zodat jij in de koude maanden tóch kunt besparen op je energierekening. Samen met andere organisaties zorgen we voor Warme Kamers bij iedereen in de buurt.

Met het initiatief wordt er aandacht gevraagd voor de groep Nederlanders die uit voorzorg kiest voor een koud huis om hoge kosten te voorkomen.

Maatschappelijke organisaties, bedrijven, scholen, sportverenigingen en kerken worden opgeroepen zich aan te sluiten bij deze beweging. Iedereen die in de knel komt door de stijgende inflatie en/of zich zorgen maakt over een te hoge energierekening is welkom. Inmiddels zijn er al ruim honderd locaties aangesloten, waaronder onze negen locaties in de regio.

Een deken van warmte
Het Leger des Heils heeft als doel om deze winter buurthuiskamers te openen om als een deken van warme kamers over Nederland te verspreiden. Warme kamers richt zich op verschillende mensen die overdag een warme plek zoeken om te werken, te ontmoeten, huiswerk te maken of een boek willen lezen.

Meer informatie over het initiatief vind je op www.legerdesheils.nl/warmekamers.

Klik hier voor alle warme kamers in Haarlem op Haarlem Ontmoet

Datum: 18 november 2022

Categorieën: Categorie 1

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu