Adventsopenstelling Grote of St.-Bavokerk

Op zaterdag 3, 10 en 17 december is in de Grote of St.-Bavokerk de jaarlijkse Broodbankactie en een speciaal adventsprogramma. Tussen 13.00 en 16.00 uur is er een breed programma met zang, klassieke muziek en Spoken Word. Op zolder kunnen kinderen luisteren naar mooie verhalen, of bezoek de expositie van kunstenaars van drie ateliers in en rondom Haarlem. Zij leven zelf met een beperking en geven vanuit die ervaring hun visie over het thema ‘De Zieken Verzorgen’. Want ‘zorgen voor’ doe je voor lijf, geest, aarde en dieren. Meer informatie over het programma: www.bavo.nl.

Burgemeester Jos Wienen opent op zaterdag 3 december om 13.00 uur officieel de broodbankactie. De bakkers van Bakkerij Van Vessem bakken wederom in eigen tijd voor elke zaterdag meer dan 650 gevulde diakenbroden, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het goede doel. Een diakenbroodje bij de middeleeuwse Broodbank achterin de kerk kost vijf euro.

Adventsopenstelling Grote of St.-Bavokerk
Cultureel

Adventsopenstelling Grote of St.-Bavokerk

Grote of St.-Bavokerk

Grote Markt 22
2011 RD Haarlem

  • Centrum
  • 13:00 - 16:00 uur

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu