Het Badhuis: Internationale Vrouwendagprogramma

Internationale Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Op deze prachtige dag hebben we daarom een dag speciaal voor vrouwen. Wat is er te doen?

Singing circle
Tijd: 14.30 – 16.00 uur
Entree: gratis, opgeven via reserveren@badhuisleidsebuurt.nl

Creatief schrijven
Tijd: 16.00 -17.30 uur
Entree: gratis, opgeven via reserveren@badhuisleidsebuurt.nl

Vegetarisch buffet van Eef en Lien
Tijd: 18.00 – 19.30 uur
Entree: €17,50 reserveren voor 3 maart i.v.m. inkoop -> Reserveren voor het buffet

Dansen met dj Jorinde!
Tijd: vanaf 20.00 uur
Entree: gratis, inschrijven niet nodig

Je kunt de activiteiten allemaal doen of je kiest precies uit waar je zin in hebt. Aan de de singing circle en het creatief schrijven zijn geen kosten verbonden maar, vanwege een beperkt aantal plaatsen, horen we wel graag even of je komt. Stuur dus een mailtje naar reserveren@badhuisleidsebuurt.nl en zet daar in waar je aan mee wil doen.

Over de Singing circle
Tijdens deze zangcirkel gaan we ons verbinden met onszelf en met elkaar door middel van de stem. Stembevrijding. Ons innerlijk geluid, jouw authentieke zelf. Tot expressie laten komen wat er in jou leeft. In de zachtheid en warmte van de vrouwelijke energie. ‘Mooi’ zingen is niet waar het om draait. Jezelf laten horen, is waar je de bevrijding vind. Ik kijk er naar uit dit met jou te delen.
Veel liefs, Rosa Elizabeth

Over het creatief schrijven
Aan de hand van een aantal korte schrijfopdrachten duik je in eigen herinneringen en onderzoek je wat vrouw zijn betekent voor jou. Na de opdrachten wordt elkaars werk voorgelezen in een veilige sfeer. Zo ontdekken we samen verschillende facetten van het vrouw zijn.

Over het buffet van Eef en Lien
Voor €17.50 kun je gezellig komen eten. Eef en Lien maken een fantastisch vegetarisch buffet. Alle gerechten worden zo veel mogelijk met biologische en lokale seizoensproducten bereid en zijn huis gemaakt.Om verspilling tegen te gaan vragen we jullie te reserveren voor 3 maart. Zo weten Eef en Lien wie er komen genieten en kunnen ze met dat aantal in het hoofd inkopen doen.

Over dj Jorinde
Dj Jorinde draait leuke hitjes van alle tijden. Herkenbare tunes waarbij je even een dansje moet wagen. Ze vliegt over de wereld en mixed alle stijlen door elkaar heen. Alle remmen los en dans de sterren van de hemel!

Ja, ik wil graag mee-eten!

Het Badhuis: Internationale Vrouwendagprogramma

Badhuis

Leidseplein 49
2013 PW Haarlem

  • Centrum
  • 14:30 - 23:00 uur
  • Gratis , buffet €17,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Badhuis Leidsebuurt
Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu