Moonlight Mantra Singing met Charo Duran

Stadsklooster Haarlem nodigt je elke volle maan uit om samen te zingen: fijne, simpele, hartverwarmende liedjes in verschillende talen, ook wel mantra’s genoemd. Landen in jezelf en contact maken met anderen.

Samen zingen
Als jij geniet van laagdrempelig samen zingen in een fantastische akoestiek, ben je welkom bij de maandelijkse Moonlight Mantra Singing avonden met Charo Durán van Canto!

  •  Elke volle maan komen we samen in de prachtige Nieuwe Kerk in het centrum van Haarlem.
  •  We zingen fijne, simpele, hartverwarmende liedjes in verschillende talen, ook wel mantra’s genoemd.
  •  Deze liedjes zijn voor iedereen zó mee te zingen – ook als je geen ervaring hebt met (koor)zingen!
  •  Tegelijkertijd bieden ze de geoefende zanger ook de ruimte om harmonieën te zingen en de eigen muzikale stroom voluit te volgen.

Volle maan
In veel verschillende culturen in de wereld, wordt van oudsher de volle maan-tijd ceremonieel gevierd. De energie van de volle maan versterkt alles op Aarde, zo ook in ons; het heeft effect op onze emoties, gedachten en ervaringen. Bij de Moonlight Mantra avonden gebruiken we muziek, zang en stilte, om te landen en ontspannen in onszelf én contact te maken met anderen.

De Moonlight Mantra avonden worden geleid door zangeres & stembevrijder Charo Durán van Canto! in Haarlem. Ook toegankelijk voor niet-Nederlandstaligen, vanwege de verschillende talen die worden gezongen.  € 12,50 en voor Haarlempas gratis

Reserveer vooraf een ticket via deze site

Moonlight Mantra Singing met Charo Duran

Nieuwe Kerk

Kerksplein 36
2011 ZT Haarlem

  • Centrum
  • 19:30 - 21:00 uur
  • € 12,50 en gratis Haarlempas

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Bewust Haarlem
Stadsklooster Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu