Stadsklooster Haarlem

Stadsklooster Haarlem

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Stadsklooster Haarlem
Stilte, aandacht en schoonheid beleef je in Haarlem.

Zingevende activiteiten
Stadsklooster Haarlem laat je de stad als klooster ervaren. Met een breed scala aan activiteiten op het gebied van bewustwording, zingeving en spiritualiteit op een heleboel verschillende plekken in de stad. Telkens staan de pijlers stilte, aandacht en schoonheid hierin centraal.

Gratis Stiltemeditaties
Elke werkdag zijn er verschillende gratis stiltemeditaties op prachtige locaties in de stad te volgen onder de vlag van Stadsklooster Haarlem. Hierbij is het 25 minuten stil en is het verder vrij hoe je je mediteert. De plekken die meedoen zijn: de Grote of St. Bavo, de Ontmoetingskerk, de Fonteinkerk, de Pelgrimkerk, de Doopsgezinde Kerk, Hof20, de Oosterkerk en de Koepelkathedraal.

Divers programma
Voorbeelden van de overige activiteiten zijn: schrijfmeditaties, Moonlight Mantra avonden, stiltewandelingen, kloosterwandelingen, workshop natuurfotografie, toneel lessen “Speel je vrij”, mediteren op het werk van Etty Hillesum, en stilteconcerten van topmusici uit de klassieke muziek. Naast de pijlers stilte, aandacht en schoonheid zijn de activiteiten momenten om je te verbinden met jezelf en met de ander.
Voel je welkom!

Stadsklooster Haarlem

Oude Groenmarkt 7

2011 HL Haarlem

06 23 16 76 69

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Helaas, geen resultaten!

Met de huidige filter(s) zijn geen activiteiten gevonden.