Stilteconcert Waterspiegel

Schoonheid, aandacht en stilte komen samen bij de stilteconcerten van het Stadsklooster Haarlem. Thema van het derde en laatste concert dit seizoen is ‘de Waterspiegel’, passend in het element Water.

In een impressionistisch en romantisch programma verklanken en verbeelden danseres Alice Gioria, sopraan en danseres Karin Timmerman en pianist Alfonso Gonzales het element water.
De danseressen bewegen in vloeiende lijnen met de stroom mee en tegen de stroom in. Er klinkt muziek van Claude Debussy, Maurice Ravel, Robert Schumann en Felix Mendelssohn.

Het concert wordt uitgevoerd als een stilteconcert. Dit houdt in dat er geen applaus is tussen de stukken zodat de muziek en voordrachten blijven nazinderen bij de toehoorder. Ook de stilte wordt zo onderdeel van het concert, wat een zeer bijzondere ervaring teweegbrengt in het ervaren van de muziek.

Reserveer vooraf een ticket via hier

Doopsgezinde Kerk Op zondag 19 maart 16-17 uur  € 20,00 Voor Haarlempashouders € 20,00
Frankestraat 24
2011HV Haarlem

Stilteconcert Waterspiegel

Doopsgezinde Kerk

Frankestraat 24
2011 HV Haarlem

  • Centrum
  • 16:00 - 17:00 uur
  • €20,00
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Bewust Haarlem
Stadsklooster Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu