Boekpresentatie: Ik kus uw handen duizendmaal, Nicolien Mizee

Op 24 mei komt de nieuwe Mizee uit! Nicolien onthult haar zesde Faxen aan Ger, genaamd Ik kus uw handen duizendmaal, aan de wereld, maar met speciale aandacht voor Haarlem. Kom daarom genieten van haar boekpresentatie bij De Vries Van Stockum in Haarlem op vrijdag 31 mei. Wees welkom!

Wat: Boekpresentatie en signeersessie
Waar: De Vries Van Stockum, Haarlem
Wanneer: Vrijdag 31 mei 2024 | 17:00 tot 19:00 uur
Toegang: Gratis
Aanmelden: Ja, graag aanmelden via haarlem@devriesvanstockum.nl

OVER HET BOEK

Ik kus uw handen duizendmaal – Nicolien Mizee

In dit nieuwe deel van de populaire reeks boeken met faxen aan Ger verschijnt het debuut van Nicolien Mizee, ze is schrijver! Ze maakt kennis met het circus rond zo’n debuut, de radio-interviews, kranteninterviews en gaat toch gewoon door met leven. Mizee begint aan een tweede boek waar ze een ‘echte roman’ van wil maken en het deel eindigt met een reis naar Brazilië. Maar het zullen de kleinere en alledaagse beslommeringen zijn die de lezer de pagina’s zal doen laten omslaan als bij een echte pageturner; de spanning in de faxenboeken zit ’m steeds in het heel gewone en herkenbare. De dagelijkse pleziertjes en irritaties, kwesties en vraagstukken die herkenbaar zijn, maar ongebruikelijk goed en scherp geformuleerd. Mizee’s faxenboeken vormen een stoomcursus in aandachtig leven: leren kijken en denken en schrijven als Mizee.

OVER DE AUTEUR

Nicolien Mizee (1965) publiceerde faxboeken, romans, columns, een kinderboek en een vogelboek. Haar roman Moord op de moestuin stond wekenlang in de bestsellerlijsten. Haar faxboeken, De kennismakingDe porseleinkastAllesverpletterendeHoog en laag springen, en Een licht bewoond eiland, werden unaniem juichend besproken. Voor de eerste twee delen ontving Mizee de Henriette Roland Holst Prijs.

Boekpresentatie: Ik kus uw handen duizendmaal, Nicolien Mizee

De Vries Van Stockum

Jacobijnestraat 7
2011 TG Haarlem

  • Centrum
  • 17:00 - 19:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Boekhandel De Vries van Stockum

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu