Boekpresentatie van George van Hal

George van Hal presenteert op vrijdag 26 mei zijn nieuwste boek Van lightsaber tot tijdmachine bij boekhandel De Vries van Stockum in Haarlem.

OVER DE AUTEUR

George van Hal is wetenschapsredacteur bij de Volkskrant. Hij schrijft voornamelijk over sterrenkunde, natuurkunde en ruimtevaart. Van Hal schrijft schrijft boeken voor iedereen die gefascineerd is door de technologie van sciencefiction.

OVER HET BOEK

Zwaaien met een lightsaber, met warp 9 door de kosmos zoeven, reizen door de tijd, teleporteren naar je bestemming, spelen met de hamer van Thor, of een poort openen naar een parallel universum… iedereen heeft weleens gedagdroomd bij alle betoverende ideeën die sciencefiction ons voorschotelt.

Van lightsaber tot tijdmachine bespreekt de boeiendste technologieën en concepten uit de wereld van sciencefiction aan de hand van de meest recente inzichten uit de wetenschap. Steeds weer stelt het boek daarbij de vraag: hoe dicht zijn we nu eigenlijk bij de realisatie ervan?

Dit is een boek voor iedereen die zich bij het lezen of zien van sciencefiction wel eens betrapt op de gedachte: ‘Wow, wat gaaf – dát zou ik nou echt graag willen hebben!’

Wat: Boekpresentatie George van Hal
Waar: De Vries van Stockum Haarlem
Wanneer: vrijdag 26 mei 2023, 19:30
Toegang: gratis
Wel anmelden: graag,via dit formulier

Boekpresentatie van George van Hal

De Vries van Stockum Haarlem

Jacobijnestraat 7
2011 TG Haarlem

  • Centrum
  • 19:30 - 21:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Boekhandel De Vries van Stockum

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu