De Vries Van Stockum: Boekenweek | Meet & Greet Met Maria Kger

Kom op zaterdag 16 maart naar De Vries Van Stockum in Haarlem voor een speciale Meet & Greet met Frida Kager, auteur van De Buitengewoon Geslaagde Opvoeding van Frida Wolf. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om haar boek persoonlijk te laten signeren.

Wat: Meet & Greet en signeersessie
Waar: De Vries Van Stockum, Haarlem
Wanneer: Zaterdag 16 maart 2024 | 14.00 tot 15.00 uur
Toegang: Gratis
Aanmelding: Nee, aanmelden is voor dit evenement niet nodig.

Frida’s excentrieke vader is niet geschikt voor de rol van vader en ook niet voor die van gevangenisdirecteur. Hij drinkt en rookt te veel, neemt zijn dochter mee uit stelen, geeft haar zelfverdedigingslessen met echte wapens en voelt meer affiniteit met de gedetineerden in de koepel dan met zijn collega’s bij Justitie. Als het evenwicht in huis wordt verstoord door een noodlottig ongeluk, begint de gevangenis een steeds grotere rol in het gezinsleven te spelen.

Jaren later vraagt Frida zich af in hoeverre de koepel haar leven heeft bepaald. Je kan het kind uit de gevangenis halen, maar hoe haal je de gevangenis uit het kind?

OVER DE AUTEUR

Maria Kager (Amsterdam, 1978) is schrijver en literatuurwetenschapper. Ze groeide op in Haarlem, promoveerde in de literatuurwetenschappen aan Rutgers University in de VS, en woont in Amsterdam. Haar werk verscheen in onder meer Tirade, De Gids, Hard//Hoofd en De Groene Amsterdammer.

De Vries Van Stockum: Boekenweek | Meet & Greet Met Maria Kger

De Vries Van Stockum

Jacobijnestraat 7
2011 TG Haarlem

  • Centrum
  • 14:00 - 15:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Boekhandel De Vries van Stockum

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu