De Vries Van Stockum: Voorleesmiddag (9+)

In het teken van de Nationale Voorleesdagen komt Ingrid Prins op vrijdag 2 februari bij De Vries Van Stockum in Haarlem voorlezen uit haar nieuwste boek Merel en ik. Een origineel, fris verhaal over nieuwe vrienden, jaloers zijn, sorry zeggen, muziek en gelukssokken.

Wat: Voorleesmiddag
Waar: De Vries Van Stockum, Haarlem
Wanneer: Vrijdag 2 februari 2024 | 16.00 tot 17.00 uur
Toegang: Gratis
Aanmelding: Niet verplicht, maar wel gewaardeerd. Graag aanmelden via i.tolen@devriesvanstockum.nl

Merel en ik is geschikt om zelf te lezen vanaf 9 jaar, maar jongere kinderen zijn tijdens het voorlezen uiteraard ook meer dan welkom.

Er komt een nieuw meisje tegenover Kim wonen. ‘Een extra vriendin is nooit verkeerd’, zegt mama. Maar Kim heeft Merel al. Ze zijn al tien jaar vriendinnen, doen alles samen, en zijn allebei grote fan van zanger Stan. Nee, een nieuwe vriendin hebben ze niet nodig. Maar waarom gedraagt Merel zich plots zo vreemd? Waarom komt ze Kim niet meer ophalen voor school, draagt ze een vlecht in haar haar en blijft Mila stiekem bij haar logeren? Hoe bozer Kim wordt, hoe erger het allemaal lijkt. Kan je een vriendschap die kapot is, weer maken?

OVER DE AUTEUR

Ingrid Prins schrijft proza voor meerdere leeftijden, zoals Merel en ik (vanaf 9 jaar) en Ik wil geen konijn (vanaf 5 jaar). Ook geeft ze gastlessen, bijvoorbeeld in het kader van leesbevordering.

De Vries Van Stockum: Voorleesmiddag (9+)

De Vries Van Stockum

Jacobijnestraat 7
2011 TG Haarlem

  • Centrum
  • 16:00 - 17:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Boekhandel De Vries van Stockum
Haarlemse Dichtlijn

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu