Haarlem en de Pers bij Boekhandel De Vries

Frenk van der Linden en Jos Wienen in gesprek over het belang van de journalistiek voor onze samenleving

Datum: woensdag 8 februari, 2023
Tijd: 19.00 – 21.30
Locatie: Haarlem, Jacobijnestraat 7
Entree: Gratis

OVER HET EVENEMENT

Een gesprek met Frenk van der Linden en Jos Wienen over het belang van de regionale en landeijke journalistiek voor onze samenleving. Onze Haarlemse burgemeester gaat in gesprek over dit onderwerp met een vertegenwoordiger van het door hem geïnitieerde Mediafonds en de hoofdredacteur van het Haarems Dagblad, onder leiding van Frenk van der Linden. Een gespreksavond over de media, het wantrouwen, ervaringen vanuit politiek en bestuur en de regionale en landeijk journalistiek, tegen de achtergrond van Frenk’s interviewboek In de Spiegel.

OVER DE AUTEUR

Frénk van der Linden (1957), freelance journalist, schrijft voor de Volkskrant, is presentator van Kunststof (NTR-radio), en maakt tv-documentaires voor verschillende omroepen. Hij publiceerde sinds eind jaren zeventig talloze interviews en reportages. ‘Schoolvoorbeelden van prestaties op zeer hoog niveau’, oordeelde de jury die hem de Prijs voor de Nederlandse Dagbladjournalistiek toekende voor vraaggesprekken in NRC Handelsblad. Naast zijn werk in de media leidt Frénk debatten en congressen. Ook verzorgt hij webinars en digitale talkshows.

OVER HET BOEK

79 journalisten over hun mooiste, pijnlijkste, wonderlijkste en meest leerzame interview: een bundel vol ontroerende, meeslepende, leerzame en hilarische verhalen, verzameld door meesterjournalist en -interviewer Frénk van der Linden.

Haarlem en de Pers bij Boekhandel De Vries

Boekhandel De Vries en Van Stockum

Jacobijnestraat 7
Haarlem

  • Centrum
  • 19:00 - 21:30 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Boekhandel De Vries van Stockum

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu