Lezing: Haarlem door Hein Klemann

Kom op zondag 2 juni naar De Vries Van Stockum in Haarlem voor een boeiende lezing van auteur en columnist Hein Klemann. Tijdens deze bijeenkomst zal hij vertellen over zijn werk Haarlem!, een compleet en indrukwekkend overzicht van de geschiedenis van deze stad.

Wat: Lezing en signeersessie
Waar: De Vries Van Stockum, Haarlem
Wanneer: Zondag 2 juni 2024 | 15.00 tot 17.00 uur (onder voorbehoud)
Toegang: Gratis
Aanmelden: Ja, graag aanmelden via haarlem@devriesvanstockum.nl

 

OVER HET BOEK

Haarlem! – Hein Klemann

Over de geschiedenis van Haarlem is veel geschreven. Tot op heden ontbreekt echter een overzicht. Klemann is hoogleraar sociale en economische geschiedenis aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en dat is in dit boek duidelijk merkbaar. De economische geschiedenis is hier de basis van de stadsgeschiedenis. De plaatselijke geschiedenis is aantrekkelijk voor inwoners, omdat het gaat over de eigen omgeving. In het prachtige historische centrum ligt de geschiedenis als het ware voor het oprapen.

OVER DE AUTEUR

Hein Klemann is hoogleraar sociale en economische geschiedenis aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij schrijft columns voor het Haarlems Dagblad.

Lezing: Haarlem door Hein Klemann

De Vries Van Stockum

Jacobijnesteeg 7
2011 TG Haarlem

  • Centrum
  • 15:00 - 17:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Boekhandel De Vries van Stockum

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu