StorySlam: Thema Vrouw (Boekhandel De Vries)

Een StorySlam is een live storytelling evenement waarbij maximaal tien sprekers de kans krijgen om een persoonlijk, waargebeurd verhaal te vertellen rondom een thema. Het thema van deze StorySlam is ‘Vrouw’, want maart is Women’s History Month!

Alle soorten verhalen door en/of over vrouwen zijn welkom, zolang ze waargebeurd zijn; gaan over de ervaring van de spreker; en uiteraard met respect worden verteld. Aan het eind van de avond kiest de publieksjury de beste verteller.

Tijdens de StorySlam avond ligt er tevens een mooie selectie boeken rondom het thema voor je klaar, met de hand geselecteerd door de medewerkers van De Vries Van Stockum. Tijdens de pauze is er tijd om onder het genot van een drankje door de winkel te struinen en boeken aan te schaffen, mocht je dat willen.

AANMELDEN ALS VERTELLER?

Heb jij een persoonlijk, waargebeurd verhaal rond het thema “Vrouw” dat je graag wil vertellen? Aanmelden kan tot en met 28 maart. Uiterlijk 28 maart hoor je of je geselecteerd bent als verteller.

Vertellers krijgen een gratis online Storytelling Masterclass van Lisa Ottolander waarin je leert hoe je de kern van je verhaal vindt, het verhaal uitwerkt en vertelt in vijf minuten. Uiteraard is deelname aan de StorySlam gratis voor vertellers. Er is plek voor maximaal tien vertellers (M/V/X). We streven naar een divers podium!

Wat: StorySlam!
Waar: De Vries Van Stockum Haarlem
Wanneer: Vrijdagavond 31 maart,
Tijd: van 19.00 tot 21.00 (inloop 18.00)
Toegang: €10 (incl. pauzedrankje!) Aanmelden kunt u: op deze site.

StorySlam: Thema Vrouw (Boekhandel De Vries)

Boekhandel De Vries/van Stockum

Jacobijnestraat 7
2011 TG Haarlem

  • Centrum
  • 18:30 - 21:00 uur
  • €10

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Boekhandel De Vries van Stockum

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu