Voordracht Moniek Wolters

In het kader van de week van de poëzie komt Moniek Wolters voordragen – ondersteund door dans en muziek.

Waar: De Vries van Stockum Den Haag, Passage 11

Wanneer: woensdag 1 februari 2023, 17.00 (inloop 16.30)
Toegang : gratis

OVER HET BOEK

De gedichtenbundel Laklaag van Moniek Wolters is een lofzang op de liefde voor het leven en ook op wat ons daarvan weerhoudt. Moniek zegt in haar gedichten veel met weinig woorden. Ze schrijft eerlijk, direct en ontwapenend. De schoonheid van de eenvoud met een regelmatige kwinkslag. We bouwen allemaal lagen om ons heen en dat is maar goed ook. Met die beschermende lagen houden we onszelf staande in deze wereld. De reis door die lagen is naast universeel vaak ook eenzaam. In Laklaag neemt Moniek je een stukje mee op reis, in de hoop dat zij daarmee de eenzaamheid onderweg wat kan verzachten en vooral ook de liefde voor het leven kan aanwakkeren.

OVER DE AUTEUR

Moniek Wolters is opgeleid aan de Universiteit van Tilburg als econoom. Bij het Ministerie van Financiën heeft ze 14 jaar in diverse functies gewerkt, waarvan de laatste zes jaar als leidinggevende van juristen en economen. Ze is opgeleid tot professioneel coach bij de Alba Academie en bij Phoenix Opleidingen in Utrecht. Daarnaast is ze gecertificeerd senior coach bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches.

Voordracht Moniek Wolters

Boekhandel De Vries en Van Stackum

Jacobijnestraat 7
Haarlem

  • Centrum
  • 17:00 - 18:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Boekhandel De Vries van Stockum

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu