Buurtboerderij Nieuweweg

Buurtboerderij Nieuweweg

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Gezond en eerlijk eten voor iedereen

In 2020 is er van een oude boerderij in Haarlem, een buurtboerderij gecreëerd. Een buurtboerderij op 2ha landbouwgrond waar iedereen betaalbaar kan genieten van ecologisch verantwoord geteelde groenten, fruit, paddenstoelen en bloemen. Het doel: Mensen verbinden met elkaar en met het voedsel wat we samen telen en eten.

Buurtboerderij Nieuweweg

Met het samen telen van ecologisch voedsel, samen koken en cultuur delen, draagt Buurtboerderij Nieuweweg een steentje bij aan een sociaal gezonde samenleving. Naast het samen telen en genieten van de oogst en de natuur, wordt er namelijk kennis en cultuur gedeeld. Buurtboerderij Nieuweweg organiseert leuke activiteiten die gedeeld worden op Facebook Instagram en de website! Volg deze kanalen zodat je op de hoogte bent!

Buurtboerderij Nieuweweg heeft jou nodig! Een sociaal-ecologisch project creëer je niet alleen, dat doe je samen! Je kunt meedoen op je eigen manier. Of je alleen een oogstabonnement wilt afsluiten of dat je actief als vrijwilliger je in wilt zetten om dit mooie project verder vorm te geven, je bent van harte welkom! Stuur dan een e-mail naar info@buurtboerderijnieuweweg.nl of kom gerust langs, Buurtboerderij Nieuweweg staat u graag te woord en laat met alle plezier het terrein zien. De openingstijden zijn vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00.

Buurtboerderij Nieuweweg

Nieuweweg 2

2033 DK Haarlem

06 460 50 802

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Buurtboerderij: Buurt barbecue

  • Schalkwijk
  • 20 juli
  • 17:00 uur

Buurtboerderij: Oogstfeest

  • Schalkwijk
  • 14 september
  • 13:00 - 23:00 uur
  • Donatie