Inloopspreekuur Wijkteam Noord-Zuid

Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan in het leven? Ons team helpt je verder bij allerlei onderwerpen. Zoals gezondheid, opvoeden, veiligheid, werk, wonen en het leren kennen van nieuwe mensen. Bel of mail ons, we zijn er voor je!

Wie zijn wij?

Alle wijkbewoners kunnen bij ons terecht voor informatie, advies en hulp. Buurts bundelt de krachten van diverse partners en vrijwilligers om mensen verder te helpen. Zo werken we samen met andere wijkbewoners, huisartsen, de gemeente, CJG, GGZ, kerken en allerlei andere organisaties in de wijk. We gaan hierbij altijd uit van de kracht van inwoners zelf en hun situatie. Zo worden we samen als mensen, buurten en stad sterker.

Je kunt hier verder lezen over hoe het wijkteam van Buurts werkt en voor welke vragen mensen naar het wijkteam komen.

Inloopspreekuur

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur.

Je kunt ook langskomen tijdens ons inloopspreekuur. Dit is op dinsdagmiddag van 13.30 – 15.30 uur. Het adres is Cronjéstraat 1a.

Activiteiten in De Fjord

Je vindt ons in de Fietsenwerkplaats De Fjord. Je bent hier van harte welkom voor een kop koffie en een gezellig gesprek. Regelmatig worden er activiteiten in de buurt georganiseerd waar jij als buurtbewoner aan kunt deelnemen. Bijvoorbeeld ‘Bakkie in de Buurt’ en de wandelgroep. Wij zijn aanwezig bij deze activiteiten en wandelen ook graag mee.

Inloopspreekuur Wijkteam Noord-Zuid

Inloop

Cronjéstraat 1a
Haarlem

  • Noord
  • 13:30 - 15:30 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Buurts
Buurts de Fjord

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu