Wijkteam Europawijk en Molenwijk

Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan in het leven? Je kunt bij ons terecht voor informatie, advies of ondersteuning. Ons team helpt je verder bij allerlei onderwerpen als gezondheid, opvoeden, veiligheid, werk, wonen en het leren kennen van nieuwe mensen. Bel of mail ons, we zijn er voor je!

Wie zijn wij?

Alle wijkbewoners kunnen bij ons terecht voor ondersteuning met vragen en hulp, of ideeën. Buurts bundelt de krachten van diverse partners en vrijwilligers om mensen verder te helpen. Zo werken we samen met andere wijkbewoners, huisartsen, de gemeente, CJGGGZ, kerken en allerlei andere organisaties in de wijk. We gaan hierbij altijd uit van de kracht van inwoners zelf en hun situatie. Zo worden we samen als mensen, buurten en stad sterker.

Je kunt hier verder lezen over hoe het wijkteam van Buurts werkt en voor welke vragen mensen naar het wijkteam komen.

Activiteiten Wijkcentrum De Wereld

Je vindt ons in wijkcentrum De Wereld aan de Laan van Berlijn 1. In De Wereld zijn regelmatig leuke activiteiten. Deze worden georganiseerd voor en door inwoners. Zo kun je meedoen aan een Eettafel, Stamtafel en een Buurtlunch.

Iedere dag kun je ook binnenlopen voor een kop koffie, een praatje of een spelletje met een andere buurbewoner.

Ben je nieuwsgierig geworden? Of heb je zelf een idee voor de wijk of een activiteit in De Wereld? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee! Samen maken wij onze wijk nog mooier.

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Op donderdag van 13.30 tot 16.30 uur.

Wijkteam Europawijk en Molenwijk

De Wereld 023 5430992

Laan van Berlijn 1
2034 SB Haarlem

  • Schalkwijk
  • 27 juni
  • 13:30 - 16:30 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Buurts
Buurts De Wereld

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu