COC Kennemerland

COC Kennemerland

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

COC Kennemerland, als lokale tak van COC Nederland, vervult een cruciale rol in de bevordering van gelijke rechten en acceptatie voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en mensen met een intersekse-conditie (LHBTI) in de regio Kennemerland. De organisatie zet zich in voor belangenbehartiging door te streven naar het wegnemen van discriminatie en het bevorderen van gelijke kansen voor alle individuen, ongeacht hun seksuele oriëntatie of genderidentiteit.

Voorlichting en educatie vormen belangrijke pijlers van hun missie. COC Kennemerland biedt programma’s die niet alleen gericht zijn op scholen, maar ook op andere maatschappelijke sectoren, om begrip en respect voor diversiteit te vergroten.

Daarnaast creëert COC Kennemerland een verbindende gemeenschap door het organiseren van diverse evenementen, van feestelijke bijeenkomsten tot culturele activiteiten. Ze bieden niet alleen ondersteuning aan individuen binnen de LHBTI-gemeenschap, maar stimuleren ook een omgeving van begrip en solidariteit.

De organisatie werkt samen met andere maatschappelijke instanties en overheden om een inclusieve samenleving te bevorderen. Kortom, COC Kennemerland is een inspirerende kracht die actief bijdraagt aan het bouwen van een diverse, respectvolle en inclusieve samenleving in de regio Kennemerland.

COC Kennemerland

COC Kennemerland

Postbus 3836 1001AP Amsterdam diverse locaties in Haarlem

06 241 65 410

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Jong & Out Haarlem

  • Centrum
  • 11 mei
  • 13:00 - 15:00 uur
  • Gratis