Jong & Out Haarlem

Wat is Jong&Out?

Jong&Out is een online platform waar queer (LHBTQIA+) jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Ook voor jongeren die nog twijfelen is Jong&Out een goede plek om vragen te stellen en in contact te komen met gelijkgestemden. Naast onze app, te vinden op  https://www.jongenout.nl, zijn er ook plekken in heel Nederland waar jongeren elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Zo ook in Haarlem.

Wanneer kun je deelnemen in Haarlem?

Iedere tweede zaterdag van de maand nodigen we je uit voor onze meetup van 13:00 tot 15:00 uur. Let op: In juli en augustus vinden er geen bijeenkomsten plaats. We verwelkomen je graag bij Flinty’s, gevestigd aan de Gedempte Oude Gracht 138, 2011 GX Haarlem. Hier kun je in een veilige omgeving praten met leeftijdsgenoten, spelletjes spelen, films kijken, naar muziek luisteren en nog veel meer. Jong&Out is er voor jongeren tot en met 18 jaar.

Begeleiding en ondersteuning

Tijdens de bijeenkomsten zijn minimaal drie begeleiders aanwezig. Zij zorgen dat de meeting gezellig blijft en waarborgen de veiligheid.

Heb je vragen of opmerkingen?

Dan staan we voor je klaar via e-mail op jongenout@cockennemerland.nl.

Heb jij suggesties voor activiteiten of wil je graag een keer langskomen, maar wil je eerst meer weten?

Neem gerust contact met ons op via e-mail (jongenout@cockennemerland.nl) of stuur een privébericht via whatsapp naar +31647312164.

Wil je up-to-date blijven over onze meetings? Maak een account aan in de Jong&Out app, volg ons op Instagram https://www.instagram.com/jongenouthaarlem/ of volg onze facebookpagina www.facebook.nl/jongenouthaarlem.
Jong&Out Haarlem is onderdeel van COC Kennemerland.

Jong & Out Haarlem

Flinty's

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

  • Centrum
  • 11 mei
  • 13:00 - 15:00 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

COC Kennemerland
Flinty's

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu