Francisco’s Fleet & Maria Masur

Double Bill concert van topmusici uit Noord!

Cultuurtuin Haarlem geeft ook talent uit Noord de mogelijkheid om op te treden. Dat dit niet zomaar musici zijn bent u al gewend van de Cultuurtuin concerten, die zijn altijd van hoge kwaliteit! Dit Double Bill concert van Francisco’s Fleet met in het voorprogramma Maria Masur belooft een heerlijke muzikale namiddag te worden met een drankje en een borrelhapje.

Francisco’s Fleet
Londen, Belfast en Haarlem verenigen zich in dit pop/folk trio, wat zich kenmerkt door de rijke 3-stemmige zang harmonieën, ondersteund door 2 akoestische gitaren. Beth Aggett (zang), Conor Byrne (zang, gitaar) en Ishan Ahmadali (zang, gitaar) bundelen hun individuele muzikale roots in gelijkwaardig samenspel met een vol en verfijnd geluid. Geïnspireerd door artiesten als Fleetwood Mac, Yoni Mitchell en de Beatles, brengen zij hun muziek als een warme zeebries bij je binnen. Een mix van fijne covers en eigen geschreven werk met diepgaande en kwetsbare teksten die je hart gemakkelijk openen. Zak onderuit, ontspan en laat je meevoeren door Francisco’s Fleet…

Voorprogramma: Maria Masur
Maria’s delicate maar krachtige stem maakt indruk met een lichtheid en authenticiteit die de diepte van haar teksten echt tastbaar maakt. Haar nieuwe album heet “Postcard Picture” en zal op 27 september 2024 verschijnen. Elk van de nummers klinkt als een persoonlijke ansichtkaart, die echter meer inhoudt dan alleen een korte groet van de vakantie. De intieme triobezetting met contrabas en piano brengt de kleurrijkdom van Maria’s stem uitstekend naar voren en vult deze aan met een opzwepend instrumentaal enthousiasme en creativiteit.

Maria werd geboren in Berlijn, studeerde jazz-zang in Mainz, Lissabon en Stuttgart en werkt al meer dan tien jaar als zangeres en zangleraar. Ze woont al drie en een half jaar in Haarlem Noord, geeft zangles aan de Amsterdamse Zang Academie en schrijft muziek waarvan de pakkende melodieën en ontroerende teksten de luisteraars meenemen op een reis naar de plaatsen waar Maria al heeft gewoond.

Als voorprogramma van Fransisco’s Fleet geeft ze solo een voorproefje van het officiële releaseconcert op 29 september in Verhalenhuis Haarlem, waar ze met volledige band optreedt, in trio met contrabas en piano.

Francisco’s Fleet & Maria Masur

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7
Haarlem

  • Noord
  • 16:00 uur
  • €6

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Cultuurtuin Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu