Duurzaamheid: Koken met seizoensgebonden groenten

In deze interactieve kookworkshop, geleid door stadsboerin en chef-kok Lolita van Teler Made, leert u koken met lokale en seizoensgebonden producten. U krijgt u ook praktische tips over het belang van plantaardig eten. Deze workshop is voor iedereen die meer wil leren over duurzaamheid in de keuken én lekker wil eten.

Data, tijden, locatie en aanmelden:

  • Dinsdag 12 november, van 11.30 tot 13.30 uur, bij Trefpunt ’t Trionk, van Oosten de Bruijnstraat 60. Aanmelden via emma@circularities.com
  • Woensdag 13 november, van 11.30 tot 13.30 uur, in Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2. Aanmelden via de website van de bibliotheek(link is extern).
  • Donderdag 21 november, van 16.30 tot 18.30 uur, in Zorgcentrum De Roos, Tybautstraat 1. Aanmelden via emma@circularities.com
Let op: verschillende adressen en verschillende tijden.

Duurzaamheid: Koken met seizoensgebonden groenten

Verschillend: 't Trionk, de Roos en de Bibliotheek Schalkwijk

  • Centrum
  • 12 november
  • 11:30 - 13:30 uur
  • Gratis, aanmelden via email
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu